AcademicInfo

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Stimați studenți,
Implicarea voastră în evaluarea calității activității didactice desfășurată în Universitatea Babeș-Bolyai este foarte importantă. Centrul de Dezvoltare Universitară și Management al Calității vă invită să participați activ. Puteți face acest lucru rapid și eficient, completând online, semestrial, chestionarele de evaluare a cursurilor, a seminariilor sau lucrărilor practice, respectiv a disciplinelor. Acestea sunt disponibile în limbile română, maghiară, germană și engleză. Rezultatele evaluării vor fi folosite de cadrele didactice pentru îmbunătățirea procesului didactic. Răspunsurile sunt anonime și nu vor influența notarea la disciplinele evaluate.
Perioadele de evaluare pentru semestrul II al anului universitar 2017-2018 se desfășoară conform următorului calendar:
Învățământ cu frecvență (anul 1 si 2) 14 mai – 03 iunie 2018
Ani terminali (anul 3) : 30 aprilie – 20 mai 2018
Adresele la care pot fi accesate chestionarele sunt următoarele: http://academicinfo.ubbcluj.ro/Info/

La finalul acestor perioade, aplicația de evaluare va fi inactivă. Studenții care completează chestionare de evaluare au acces la rezultatele acesteia.

Va reamintim: conform “Articolului 303, Aliniatul (2) EVALUAREA DE CATRE STUDENTI A PRESTATIEI CADRELOR DIDACTICE ESTE OBLIGATORIE.REZULTATELE EVALUARILOR SUNT INFORMATII PUBLICE” (Legea Educatiei Nationale Nr.1/2011)

Vă mulțumim
AcademicInfo
academicinfo.ubbcluj.ro

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.