Despre noi

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Bine aţi venit!!!

Bine ați venit pe site-ul Facultății de Ştiinţa şi Ingineria Mediului, specializarea Ştiinţa Mediului, Extensiunea Sfântu Gheorghe, Universitatea Babeş-Bolyai!

Pe site-ul nostru veţi găsi toate informaţiile pe care le-am selectat cu scopul de a vă forma o perspectivă despre activitatea profesională de predare şi de cercetare a facultății noastre.

Încercăm să ne prezentăm astfel încât , site-ul nostru să ofere răspunsuri la întrebările la întrebările candidatului care ar dori să dea admitere aici; și la nevoile colegiilor și studenților noștri care ar avea întrebări în legături cu activitățile curente ori pentru cei care, cu activitățile lor ar sprijini activitățile desfășurate în cadrul facultății noastre.

Prin absolvirea în regim Bologna (4 ani) a specializării ”Ingineria sistemelor biotehnice şi ecologice“ (ISBE), ce funcționează din 2007, cu durata studiilor de licenţă: 4 ani (8 semestre) şi 240 credite de studiu transferabile, conform Sistemului European de Credite de Studiu Transferabile (ECTS) se acordă o diplomă ce atestă că după finalizarea studiilor universitare de licență, titularul acesteia va fi dobândit cunoştinţe şi competenţe generale şi de specialitate în domeniul de specializare ingineria mediului, precum şi abilităţi cognitive şi deprinderi specifice profesiei de inginer în domeniul ingineria mediului, cu specializarea “ Ingineria sistemelor biotehnice şi ecologice”. Această diplomă asigură și posibilitatea continuării studiilor master cu o durată de 4 semestre (2 ani).

Misiunea acestei profesii este de a asigura și în viitor un mediu înconjurător viabil, nepoluat, cât și conservarea în permanență a acestuia.

Misiunea noastră principală este ca în mod creativ, competent, să pregătim specialiștii cu solide cunoștințe științifice capabili să le folosească în mod practic, care se vor putea integra ulterior cu succes în domeniile tehnice sau economice sau chiar de cercetare și care vor fi de asemenea capabili să țină pasul cu dezvoltarea în continuare a profesiei lor și a acestui domeniu de specializare.

Sperăm că pe site-ul nostru veți găsi informațiile dorite. Pentru a afla mai multe în legătură cu specializarea noastră , ori pentru sugestii privind interactivitatea site-ului, ne puteți scrie la adresa: ubbmediu @ ubbmediu-sfgheorghe.ro

Sperăm că prin accesarea site-ului nostru, veți ajunge la informațiile dorite.

Vă dorim o navigare plăcută!

Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.